B&B Hotel Ulm

B&B hotel Ulm
B&B hotel Ulm

B&B Hotel Ulm: Overnachten voor een goede prijs op slechts 750 meter van het centrum van Ulm! Dit hotel ligt net buiten het historisch centrum praktisch naast het centraal station. Ideaal dus voor reizigers die gebruik maken van het openbaar vervoer. Na een korte wandeling van ongeveer 10 minuten staat u midden in het centrum voor de indrukwekkende Ulmer Münster of loopt u door de gezellige straatjes naar de promenade langs de Donau.

B&B Hotel Ulm

Het B&B Hotel Ulm biedt moderne éénpersoons, tweepersoons en familiekamers aan. De kamers zijn voorzien van geluidsisolerende ramen, climate control, een TV, een bureau en badkamer met douche, toilet en wasbak. Op de kamers is een gratis WiFi verbinding en een uitgebreid zenderpakket voor de TV.

Gastenbeoordeling B&B Hotel Ulm: 8

Een goede score, die voornamelijk te danken is aan de goede locatie, de bereikbaarheid van het het hotel en het centrum. De mogelijkheid om te parkeren onder het hotel is een ander bijkomend pluspunt. Ten slotte zijn een gunstige prijs en de nette kamers uitblinkende factoren.