Beckers Boutique Hotel

Beckers Boutique Hotel in het centrum van Ulm
Becker’s Boutique Hotel in het centrum van Ulm

Midden in het centrum van Ulm, direct naast de Ulmer Münster vindt u Becker’s Boutique Hotel. Een betere plek voor een verblijf in het centrum van Ulm kunt u zich eigenlijk niet wensen.

Beckers Boutique Hotel

Beckers Boutique Hotel biedt een beperkt aantal moderne kamers, een restaurant en bar. Op de kamer vindt u een flatscreen TV met satelliet zenders, een bureau, zitgelegenheid en een zeer nette badkamer met toiletartikelen. Na een gezellig dagje Ulm kunt u genieten van een welverdiende nachtrust op een Boxspring bed.

Eten en drinken

In het restaurant en in de hotelbar bent u van harte welkom voor lokale en internationale specialiteiten en een gezellig drankje. In de zomer neemt u plaat op het terras en kunt u tot in de late schemering heerlijk genieten van het uitzicht over de Ulmer Münster en de aangrenzende gebouwen rond het plein.

Gastenbeoordeling Beckers Boutique Hotel: 9

Een dikke 9 scoort dit hotel bij de gasten. Alles lijkt dan ook super te zijn. Enkele punten zijn een zeer goed ontbijt, mooie kamers met sfeervolle verlichting en een regendouche, een prachtig uitzicht en een toplocatie. Verder zijn de gasten zeer te spreken over de ontvangst en medewerking van het personeel en is het restaurant en de bar van hoge kwaliteit.