Hotel Goldenes Rad Ulm

Hotel Goldenes Rad Ulm
Hotel Goldenes Rad Ulm

Hotel Goldenes Rad is een luxe 4 sterren hotel in het hart van Ulm. Wanneer u op zoek bent naar een stijlvol en modern verblijf dan bent u hier aan het juiste adres.

Hotel Goldenes Rad Ulm

Hotel Goldenes Rad in Ulm biedt u een luxe verblijf met net dat beetje extra! Zo kunt u gebruik maken van een wellnessruimte met onder andere een Sauna, rustruimte en Wellness-douche. Het hotel heeft verder een sfeervolle lobby bar waar u terecht kunt voor een lekkere koffie een speciaal mixdrankje of een typische snelle hap zoals een club sandwich of een salade.

De kamers van het hotel zijn sfeervol, modern ingericht met warme natuurlijke kleuren. Alle details zijn netjes afgewerkt en bieden u een psychologische ontspanning. De badkamers zijn voorzien van de laatste standaard met inloopdouche en regendouche en ruime zitplaats op het toilet.

De perfecte ligging

Gelegen direct tegenover het Radhaus verblijft u in het sfeervolle centrum van de stad. U bereikt de gezellige restaurantjes, cafés en terrasjes binnen enkele meters lopen. Tevens zijn het treinstation, de wandelpromenade langs de Donau en de stadsparken vlakbij. Wanneer u met de auto komt is de aansluiting met de N28/N10 zeer goed.