Hotel Stern

Centro hotel Stern in Ulm
Centro hotel Stern in Ulm

Hotel Stern in Ulm vindt u in het centrum van de stad. Dit 3 sterren hotel in Ulm biedt goede prijzen, een centrale ligging, hoge mate van service en heeft tevens familiekamers.

Hotel Stern in Ulm

Hotel Stern in Ulm ligt direct tegenover het theater en op slechts 5 minuutjes lopen van de Ulmer Münster of het centraal station. Waar in de stad u dan ook het liefste heen wilt, Centro Hotel Stern biedt u een ideale centrale basis! Eten en drinken verkrijgt u in het hotel en voor het nodige vertier beschikt deze accommodatie tevens over een kegelbaan en biljart. Uiteraard heeft u de beschikking over kosteloos internet.

Hotel met familiekamers

Naast éénpersoons kamers en tweepersoons kamers biedt dit hotel tevens driepersoons kamers en familiekamers aan voor gezelschappen tot 4 personen. Alle kamers zijn voorzien van een nette badkamer met föhn en diverse verzorgingsproducten.

Restaurant

Hotel Stern heeft een  traditioneel Beiers wirtshaus waar u terecht kunt voor een gezellige middag en avond. Voor het ontbijt en diner kunt u terecht in de ontbijtruimte en het eigen hotelrestaurant. In de zomer is het ook heerlijk toeven op het terras.

Aankomst

Komt u met de trein of het openbaar vervoer dan bereikt u hotel Stern met enkele minuten vanaf het centraal station. Komt u met de auto dan kunt u vlakbij het hotel (betaald) parkeren.