IQ Hotel Ulm

IQ hotel Ulm
IQ hotel Ulm

Het IQ Hotel Ulm is een budgethotel vlakbij de snelweg met familiekamers. Het hotel staat voor comfortabel overnachten voor een goede prijs!

IQ Hotel Ulm

Het IQ hotel Ulm ligt zeer gunstig gelegen voor de doorreis op het knooppunt van Autobahnen A7 en A8.  Deze accomodatie ligt direct verbonden aan de Universiteit van Ulm, de twee Science Parks en het Klinisch centrum Oberen Elsberg. Het centrum van Ulm, de Messe en de zakelijke regio’s Ulm-Nord en Ulm-Donautal bereikt u met de auto circa 10 minuten.

De Kamers van het IQ hotel Ulm

Het IQ hotel biedt éénpersoons kamers, twee persoons kamers en familiekamers tot 4 personen. Op de kamer heeft u onder ander de beschikking over een TV, een bureau en kosteloze internetverbinding.

Meer voordelen

Het hotel biedt een grote variëteit aan extra diensten. Zo is er een fietsverhuur, kunt u kostenloos parkeren en u kunt 24 uur per dag inchecken. Het hotel biedt ontbijt en gedurende de dag kunt u koffie, water en sapjes krijgen. Voor grote groepen zijn er ook parkeermogelijkheden voor een bus.

Familiehotel met mogelijkheden

Wilt u de omgeving van zuidwest Duitsland met de familie beter leren kennen? Het IQ hotel in Ulm is een ideale uitvalsbasis wanneer u meerdere uitstapjes plant in de regio. Zo ligt dit hotel op slechts een half uurtje rijden vanaf Legoland Germany, bereikt u slot Neuschwanstein in 1 uur en 20 minuten en het centrum van München, Bregenz of Lindau aan de Bodensee bereikt u in 1,5 uur.