Maritim Hotel Ulm

Maritim Hotel Ulm
Maritim Hotel Ulm

Het Maritim hotel in Ulm ligt direct aan de oevers van de Donau. U verblijft daarbij op loopafstand van het historische centrum. De sfeervolle winkelstraten, de prachtige kathedraal en gezellige cafés en restaurants kunt u dus in enkele minuten bereiken.

Moderne kamers

De kamers van het hotel en vooral het restaurant op de 16e verdieping bieden u een fantastisch uitzicht over de stad, de Ulmer Münster en Neu Ulm. De kamers zijn modern en ruim opgezet. Beschikken over airco, een flatscreen tv en WiFi.

Panoramarestaurant in het Maritim Hotel Ulm

Culinair genieten met stijl doet u in het panoramarestaurant. U start de dag met een stevig ontbijt, kunt ‘s-middags terecht voor koffie en gebak en ‘s-avonds biedt het restaurant uiteenlopende gerechten. De sfeervolle bar nodigt u uit voor een sfeervolle avond onder het genot van uw favoriete drankje.

Wellness & sport

Voor een goede ontspanning kunt u gebruik maken van het zwembad, een suana en Biosauna. Tevens zijn massages te reserveren. Voor de nodige workout biedt het Maritim Hotel in Ulm tevens een eigen fitnessruimte.